Rosé dAnjou fra Château de la Roulerie er lavet på 70% Grolleau og 30% Gamay. Druerne høstet manuelt når der er optimal modenhed. Efter en total afstilkning gennemgår druerne en 12-18 timers macerering med skindet, hvorved vinen får sit flotte roséfarve. Gæringen foregår på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, og vinen bliver derefter modnet på sit Lie (bundfald) et par måneder i tank inden aftapning.
I farven har vinen en flot laksefarve med rødligt skær. I duften møder man et overflod af nuancer, som f.eks. jordbær, hindbær og skovbær. I smagen finder man også mørke toner af brombær og blåbær.
Rosé dAnjou fra Château de la Roulerie egner sig fint til salater (gerne med f.eks. kold andebryst), krabber, rejer, marineret fisk, fjerkræ, lyst kød (f.eks. kalve- eller svinekød frikassé) samt grønsags retter.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.